+38 095 883 20 66

+38 095 883 20 66

    Лазерна епіляція - міфи та реальність

    Illustration

    Перші спроби позбутися волосся були ще у Стародавній Греції та Єгипті. Причому різні методи депіляції були у пошані не тільки у жінок, але й у чоловіків. Пінцети, воски, вогонь, нитки.. варіантів було безліч, перш ніж XVI столітті з'явилася бритва. І лише у 1960 році з'явився перший апарат для радикальнішого видалення волосся. З кожним роком технології вдосконалюються і лазерна епіляція у 2021 році – це вже must-have процедура косметології кожної дівчини.
    Чи безпечна лазерна епіляція?
    В апарат лазерної епіляції вбудований сапфір, який подає енергію безпосередньо в "пункт призначення" - волосяні цибулини дерми. Тому не варто переживати, що промінь лазера торкнеться глибоких тканин або органів - він просто не дістане до них.Сапфіровий наконечник лазера має вбудовану систему 3D охолодження. Це робить процедуру максимально комфортною, виключає опіки та неприємні відчуття. Хтось чув історії опіків від подруг, хтось мав не найприємніший досвід особисто, але технології розвиваються і це відходить у минуле. Якісні апарати та досвід наших косметологів понад 5 років у сфері косметології дозволяють проводити процедуру лазерної епіляції безпечно, ефективно та комфортно.
    Наш лазер оснащений технологіями SHR та IPL. Це потрійна сила впливу на волосяну цибулину: електро, світло та радіохвиля. І під час кожної процедури ми індивідуально підбираємо налаштування кожному клієнту, виходячи з тону шкіри, щільності волосся та кольору волосся. Це дозволяє ефективно видаляти темне та світле волосся.
    Коли чекати на результат від лазерної епіляції?
    Результат помітний вже за 2-3 тижні після першого сеансу. До 20% від усього обсягу волосся випадає з кожним сеансом і сповільнює свій зріст. З огляду на фази росту волосся для максимального результату рекомендовано пройти курс 8-15 процедур залежно від щільності та пігменту волосся.Якщо Ви володар темного та щільного волосся - метод лазерної епіляції для Вас. Результат буде вираженим та стійким, знадобиться близько 8 сеансів.Для світловолосих дівчаток знадобиться до 15 процедур.Справа в тому, що пігмент волосся поглинає енергію лазера. Відповідно чим більше волосся пігментоване (темніше), тим ефективніше проходитиме кожна процедура.
    Інтервали між процедурами від місяця до трьох. Потім підтримуючі сеанси раз на 3-6 місяців за необхідності.
    Кому підходить лазерна епіляція?
    ☆ Максимальний та швидкий результат отримують володарі темного волосся.☆ Небажане волосся різних областях обличчя та тіла.☆ Вростання волосся та запалення фолікулів – достатньо всього 3-4 процедури, щоб позбутися проблеми.☆ Чорні точки в зоні зростання волосся. Найчастіше турбує в зоні пахв, бікіні та ніг через щільне темне волосся.☆ Швидке зростання волосся - коли вранці зробив епіляцію, а вже ввечері видно крапки від волосся.
    Кому протипоказана лазерна епіляція:
    ○ Вагітним та в період лактації.○ Онкологія та інші захворювання на стадії загострення.○ Захворювання шкіри та слизових.○ Прийом антибіотиків та деяких препаратів, які викликають фоточутливість шкіри.○ Епілепсія.
    Яка вартість процедури лазерної епіляції?
    Курс процедур кожному розписуємо індивідуально, нагадуємо про візит та даємо можливість пройти зі знижкою -50%!Найпоширеніші зони та сети Ви можете знайти в прайсі. Там враховано знижки до -25%. Якщо бажаних зон немає у списку, напишіть нам і ми прорахуємо курс індивідуально.Абонементи від 5 процедур Ви також можете придбати з додатковою знижкою, яка сумується зі знижкою на комплексні зони. І отримуєте знижку до –50%.Телефонуйте і ми уточнимо подробиці та прорахуємо найвигідніші для Вас варіанти.